News
Loading...

Epopeea statiilor velo continua...

Primaria Municipiului Constanta a lansat consultarea pietei pentru ,,Achizitie Serviciu de centru apel pentru sistemul de bike-sharing din municipiul Constanta”.

Obiectul contractului consta în asigurarea informarii cetatenilor referitor la functionalitatea sistemului de bike-sharing din municipiul Constanta. Obiectivul consta în informarea functionarii sistemului de bike sharing, prin asigurarea personalului si a logisticii necesare desfasurarii bunei activitati, în program zilnic 8:00 – 16:00 (asigurat de un operator) si 16:00 - 8:00 (robot). Durata contractului va fi de maxim 6 luni, în perioada 01 decembrie – 01 mai, si va intra în vigoare în cel mult 2 zile de la emiterea ordinului de lucru, iar serviciul se va încheia maxim la 1 mai 2017. Încheierea perioadei de derulare a activitatii este în sarcina beneficiarului.
Obligatiile prestatorului:
- sa primeasca toate apelurile;
- sa sune la apelurile în asteptare;
- sa informeze toti apelantii (utilizatorii) asupra regulamentului de functionare, a locatiilor statiilor si a modului de utilizare a acestui serviciu;
- sa preia datele (nume, prenume, telefon, adresa de e-mail) apelantilor în vederea eliberarii cardului pentru utilizarea sistemului de bike-sharing.

\
foto: Saila

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment