News
Loading...

In pragul zilei de 1 decembrie zeci de romani din Londra au transferat bucurie celor din jur

Te-ai întrebat vreodată cum sărbătoresc românii de peste hotare Ziua Națională a României?

Cu toții știm că ziua de 1 decembrie îi prinde pe românii plecați peste hotare departe de casă, departe de familie și prieteni. De aceea, TransferGo, companie de transfer internațional de bani online, a invitat românii din Londra să se bucure de această sărbătoare și să petreacă în cea mai veselă petrecere mobilă din capitala Marii Britanii.

Călătorii, aparținând comunității de români, au urcat într-un autobuz londonez al bucuriei marca TransferGo, care a parcus un traseu de dimineața până seara prin capitala Marii Britanii. Sub conceptul “Transferăm cu bucurie”, autobuzul a plimbat, preț de aproape o zi, un grup de români care au sărbătorit, plini de optimism, Ziua Națională a României.
Atmosfera pe tot parcursul călătoriei a fost întreținută de melodii românești și voie bună din partea celor prezenți. Autobuzul s-a plimbat prin centrul Londrei și cartierele românești, trecând pe lângă puncte cheie precum Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Westminster și chiar pe la poarta reginei pentru a împărți puțină bucurie tuturor celor care i-au ieșit în cale. La parterul autobuzului mai mulți dansatori au destins atmosfera printr-un dans sincron plin de energie. De asemenea, petrecăreții au fost întâmpinați de zeci de stegulețe și baloane galbene.

Petrecerea mobilă care a întors privirile pe străzile Londrei s-a încheiat într-o notă pozitivă prilejuită de Ziua Națională a României. Inițiativa face parte din eforturile TransferGo de a oferi sprijin românilor stabiliți în Marea Britanie.

TransferGo utilizează cele mai bune soluții inovatoare pentru a sprijini comunitățile de emigranți să transfere bani la nivel internațional. TransferGo este o soluție ideală de a trimite bani celor dragi de acasă, fiindcă e ușor, ieftin și rapid.


Pentru mai multe detalii despre TransferGo vizitează: www.transfergo.ro


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment