News
Loading...

Intalnire cu specialistii ESPA

Centrul ESPA reia întâlnirile cu doamnele și domnișoarele, interesate de un corp sănătos, frumos și armonios. Noua întâlnire cu specialiștii ESPA  își propune să ofere sfaturi despre tendințe, dar și îngrijire mai ales că anotimpul rece este unul foarte dificil atât pentru ten, cât și pentru corp și păr.

Intâlnirea va avea loc, Joi, 24 noiembrie 2016, la sediul Centrului ESPA din Str. Primăverii nr. 43 B, începând cu ora 16:00, iar participarea este gratuită. În cadrul acestui eveniment, doamnele şi domnişoarele vor afla direct de la specialiștii ESPA și în special de la dna Dr. Ionela Cristea, informații despre tratamentele ce pot fi realizate în cadrul centrului: remodelare corporală, împachetări cu alge, ceai verde, ciocolată și alte esențe, tratamente faciale de curățare și hidratare, lifting facial non- chirurgical, prezentare Hair Style și tendințe în manichiură și make up.

Exclusiv în cadrul evenimentului, veţi putea beneficia de Vouchere CADOU, oferte limitate cu peste 50% REDUCERE la diverse produse şi terapii, demonstraţii şi sfaturi gratuite direct de la specialisti.
La final, veti avea șansa să vă numărați printre norocoșii câștigători,la TOMBOLA CU PREMII.


 Înscrieri la adresa de e-mail : office@koolmedia.ro  (menţionaţi nume şi număr de telefon).
Acces GRATUIT. Locuri limitate. Mai multe detalii găsiți pe www.facebook/KoolMedia .Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment