News
Loading...

Primaria ar dori sa resistematizeze intersectia de la Cora Bratianu

Primaria ar dori sa resistematizeze intersectia de la Cora Bratianu, dar abia s-a lansat consultarea pietei pentru studiul geo, asa ca mai este foarte mult pana departe.

Primaria Municipiului Constanta a lansat consultarea pietei pentru Elaborare studiu de teren (studiu geotehnic) si elaborare expertiza tehnica aferente obiectivului de investitii: Imbunatatirea mobilitatii în municipiul Constanta, zona B-dul I. C. Bratianu

Descrierea proiectului: proiectul urmareste sistematizarea bulevardului I.C. Bratianu prin reamenajarea intersectiei cu str. Cumpenei si str. Dezrobirii si de asemenea reabilitarea str. Cumpenei prin reamenajarea tramei stradale, crearea cailor de rulare dedicate mijloacelor de transport in comun si a pistelor pentru biciclete, reorganizarea facilitatilor de stocare auto, statii pentru transportul in comun, imbunatatirea facilitatilor pentru pietoni (trotuare, culoare de traversare inclusiv pentru persoane cu dizabilitati), realizarea de marcaje si indicatoare. Date referitoare la amplasament: - suprafata intersectie = 10.054 mp - suprafata str. Cumpenei = 13.048 mp (ampriza drumului).

foto: http://www.brandprivat.ro/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment