News
Loading...

Will Trump make America great again?

Desi poate suna ciudat, dar in America a invins democratia. Donald Trump a castigat pentru ca nu a fost politician. Sau mai bine spus nu a fost politicianul clasic. El a spus sincer ceea ce crede.

Dar nu trebuie uitat ca Hillary a fost prinsa intr-un scandal foarte serios, iar rezultatul alegerilor arata ca in USA justitia functioneaza.

Trump este un politician controversat. Un personaj impulsiv. Un om care face declaratii hazardate. Dar nici macar el nu e mai presus de sistemul prin care Statele Unite functioneaza. Pentru a intelege ce poate si ce nu poate face presedintele USA va recomandam acest articol unde am prezentat pe larg 25 de lucruri pe care presedintele nu le poate face .

Va face presedintele Trump America great again? Posibil. Discursul sau dupa anuntarea victoriei a fost unul foarte serios, punctual pe problemele Statelor Unite si in acelasi timp a fost un mesaj catre unitate indiferent de optiunea politica.

Trump a declarat ca sistemul fiscal de care el a profitat pentru a devenit foarte bogat, trebuie schimbat pentru ca nu este echitabil. Sa fie Trump omul din sistem care va schimba sistemul? Posibil, INSA el poate doar sa propuna aceste schimbari. Decizia apartine exclusiv Congresului

Multa lume s-a panicat ca Romania va fi lasata de izbeliste si ne vom trezi cu Rusia lui Putin clare pe noi. Din fericire acest lucru nu se va intampla. Din nou presedintele USA nu va putea schimba peste noapte politica externa si strategia militara. Din nou Congresul este cel care decide. De asemenea nu trebuie uitat ca Romania are o pozitie militara si economica strategica la Marea Neagra. Prezenta militara americana la noi in tara nu doar ca nu se va reduce dar VA CRESTE. Romania e un aliat cheie al USA, iar acest lucru nu se va schimba. De altfel Trump a spus clar ca America va ramane in continuare alaturi de aliatii sai dar ca acestia au obligatia sa creasca sumele destinate apararii propriilor tari.Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment