News
Loading...

Zeci de constanteni au facut coada la deschiderea noului Pepco

Inca de dimineata constantenii s-au asezat la rand pentru a participa la deschiderea celui de al doilea magazin Pepco din Constanta.

Retailerul a închiriat o suprafață generoasă, de 490 mp, la etajul I, chiar în centrul Constanței, astfel încât constănțenii vor avea la îndemână o gamă foarte largă de articole de calitate la prețuri imbatabile chiar în Tomis Mall.

Irina Albu, Director Comercial al Tomis S.A., proprietarul Tomis Mall, a declarat:
‘Deschiderea magazinului PEPCO în Tomis Mall face parte dintr- un plan elaborat pe termen lung de către managementul Tomis Mall de înnoire a chiriașilor centrului comercial. Ne bucurăm că retailerul, PEPCO, a ales locația noastră pentru a deschide cel de al II lea magazin din Constanța!’.

PEPCO este cel mai mare retailer din Polonia de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării și produse pentru casă cu peste 1000 de magazine în 5 țări din Europa și peste 7.000 de angajați în toată lumea. PEPCO și-a început activitatea în Polonia în anul 2004 și a devenit lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte și produse pentru casă cu peste 600 de magazine și 4.500 de angajați. In 2013 PEPCO și-a startat dezvoltarea internațional cu intrarea pe piețele din Cehia și Slovacia, iar în 2015 s-au deschis primele magazine în Ungaria și Romania, unde este prezent deja cu 93 de magazine deschise.

foto: Cristina Joy


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment