News
Loading...

Bianca Drăgușanu : „A fost dragoste la „prima vedere”!”

Noua pasiune a  Biancăi se îndreaptă spre vedeta sezonului rece iar dacă gândul va duce la o vedetă faimoasă sau renumită, cu trăsături delicate și o frumusețe răpitoare, ei bine veți fi surprinși să descoperiți că vedeta sezonului rece este rujul roșu glitterat.
 Elena Ciftci, make-up artistul vedetelor ne-a relatat câteva tendințe a machiajului de sărbători.
 
 1.Rujul roșu -glitter lips
 
 Make-up artistul Ciftci Elena ne recomanda să alegem un ruj roșu intens cu sclipici sau un ruj roșu spre vișiniu. Este alegerea perfectă pentru orice femeie care își dorește să aibă buze seducătoare în noaptea de Revelion. Dacă nu ai o astfel de nuanța, poți îmbina două nuanțe de roșu astfel încât să obții culoarea dorită. Primul pas este să aplici pe buze o bază de machiaj sau un fond de ten că să faci rujul să reziste mai bine și formează conturul buzelor cu nuanța apropiată rujului tău. Aplică apoi cele două nuanțe de ruj până obții culoarea dorită. Pentru aplicarea rujului folosește o pensula fiindcă e mai precisă în loc să-l aplici direct din tub.

 Bianca Drăgușanu a încercat rujul și ne-a declarat: „A fost dragoste la "prima vedere"când am văzut rujul roșu cu glitter pe care mi l-a aplicat Elena Ciftci, este ca o pastilă de relaxare după o zi începută prost. Te-ai dat cu un ruj roșu cu sclipici și atitudinea, incredrea în sine crește imediat!”

 
 2.Machiaj cu nuanțe aurii
 
 Este alegerea perfectă pentru un look impecabil, dar foarte elegant în același timp. Ai nevoie de un fard de pleoape în două culori, un auriu deschis și unul mai închis care să aibă și pigmenți colorați. Aplică culoarea deschisă dinspre colțul interior al ochiului până spre mijlocul pleoapei, apoi aplică culoarea închisă spre partea externă a pleoapei. Culoarea mai deschisă trebuie aplicată și în colțul intern al ochilor că să dai senzația de o mai mare deschidere. La final aplică un eyeliner și un rimel care nu încărca genele sau folosește niște gene false care să dea putere de seducție privirii tale!
 Machiaj de seară profesional și spectaculos pentru trecerea dintre ani

 Pentru noaptea dintre ani, optează pentru un machiaj de seară discret și spectaculos, în nuanțe metalice de auriu, argintiu sau bronz și păstrează look-ul simplu printr-o simplă conturare a liniei genelor cu un tuș negru. Pentru cine dorește un plus de glamour hollywoodian, recomand și o pereche de gene false pentru conturare. Asortează o nuantă de ruj cu particule strălucitoare pentru o elegantă aparte!
 
 Elena Ciftci are formarea de bază la Iuliana Sandu, trainer din Chisinău, Masterclass Centrul de instruire publishing – Bridal Make Up style Iuliana Sandu, Masterclass – atelier Paris – tehnică acuarelei, tehnică creionului și tehnică eyelinerului, Masterclass Alexandru Abagiu – tendințe în Make Up și un Masterclass în perfecționare tehnici cremoase și eyeliner by Natalia Clima.
 Date contact-Elena Ciftci:
 
 Adresă: Piață Albă Iulia, Nr 6, bloc I 5, Sc 2, ap 28, etaj 1, rond Albă Iulia, deasupra restaurantului El Bacha, email: ciftcielena@yahoo.com, tel. 0754211021
 
 Facebook-Ciftci Elena Make Up artist
 Site-www.ciftcielena-makeupartist.ro


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment