News
Loading...

Complexul rezidenţial Cosmopolis a fost premiat pentru a treia oară consecutiv


Joi, 8 decembrie 2016, a avut loc Gala CIJ Awards România, evenimentul de premiere cu cea mai lungă tradiţie în domeniul real estate din România. Companiile de top de pe piaţa imobiliară din România, printre care şi OPUS LAND DEVELOPMENT au fost nominalizate la cele patru categorii şi au fost analizate din perspectiva unui juriu profesionist. De asemenea, a fost luat în calcul şi votul cititorilor publicației Construction & Investment Journal, pentru o evaluare cât mai amplă.
Premiul BEST RESIDENTIAL DEVELOPMENT a revenit anul acesta complexului rezidenţial Cosmopolis şi dezvoltatorului Opus Land Development. Acesta a fost apreciat pentru întreaga sa evoluţie din 2007 până în prezent şi datorită acestui titlu, anul viitor va avea posibilitatea să participe la Gala Best of the Best CIJ EURO Awards, unde va concura cu proiectele câştigătoare din opt ţări din Europa.
“Premiul pentru cel mai bun proiect rezidenţial al anului ne onorează cu adevărat, iar meritul este al întregii echipe Cosmopolis. Sunt recunoscător tuturor pentru munca depusă și celor care au contribuit la dezvoltarea proiectului încă de la început.”, a spus Ahmet Buyukhanli, CEO-ul OPUS LAND DEVELOPMENT.
Prima gală CIJ Awards România a avut loc în 2008, iar în momentul de faţă este evenimentul de premiere cu cea mai lungă tradiţie din domeniul real estate. De la ediţia din 2014, Cosmpolis a stâns în palmares cinci premii.
OPUS LAND DEVELOPMENT a fost desemnat dezvoltatorul anului în 2015 şi în 2016, în timp ce Cosmopolis a primit premiul pentru cel mai bun complex rezidenţial trei ediţii la rând. De asemenea, agentul său exclusiv de vânzări, Coldwell Banker Moşilor a primit distincţia “Residential Sales Team of the Year” în 2014 şi 2015.

Despre Complexul rezidenţial Cosmopolis
Cosmopolis este una dintre cele mai mari investiții imobiliare realizate în România, fiind amplasat în partea de nord-est a Bucureștiului. Început în anul 2007, proiectul imobiliar s-a dezvoltat treptat ajungând să se transforme într-un adevărat oraş european, cu o comunitate care numără în prezent peste 4.500 de locuitori și care dispune de numeroase facilităţi chiar în interiorul complexului. În momentul de faţă, Cosmopolis se întinde pe o suprafaţă de 800.000 mp având finalizate peste 2.300 de apartamente și vile. Investițiile în cadrul complexului rezidențial Cosmopolis s-au ridicat la aproximativ 280 de milioane de euro, buget alocat construcției de locuințe, infrastructurii, spațiilor comerciale și spațiilor verzi. Planurile de viitor includ construcția a cel puțin 7.000 de locuințe noi precum și dezvoltarea continuă a infrastructurii și a facilităților oferite.
Managerul și agentul exclusiv Cosmpolis este Coldwell Banker România, una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară din România după ultimele rezultate financiare oficiale. Aceasta este și compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind manager și agent exclusiv pentru peste 15 proiecte rezidențiale din Bucuresti și țară. Compania a vândut în 2015, direct de la dezvoltator, peste 1.500 de locuințe noi doar în București.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment