News
Loading...

Dupa Openville un alt megaproiect mixed use se dezvolta la Timisoara

Omul de afaceri Ovidiu Sandor a dat startul unui mega proiect mixed-use - ISHO. Acesta va fi al doilea astfel de proiect din Timisoara dupa Openville - proiect aflat in constructie , dezvoltat de Iulian Dascalu.

foto: ISHO (via http://fulviameirosu.ro/)

Ovidiu Sandor nu este la prima investitie majora din Timisoara. Acesta a dezvoltat si proiectul City Business Center. Proiect vandut la inceputul acestui an catre NEPI.
 Ansamblul City Business Center este alcatuit din 5 cladiri de birouri cu 7 etaje.
foto: http://www.business-centre.ro/

Omul de afaceri a realizat si proiectul The Office din Cluj-Napoca, un imobil cu 6 etaje si 3 corpuri, devenit rapid unul din landmarkurile clujene.
foto: http://theofficecluj.ro/

Noul proiect denumit ISHO va fi dezvoltat in mai multe etape si cuprinde birouri, cladiri rezidentiale ce vor aduce pe piata 1.200 de locuinte, spatii publice si spatii comerciale. Suprafata totala a terenului este 5.3 hectare. Terenul este amplasat pe malul Begai, cu deschidere la bulevardul Take Ionescu.

Cladirea de birouri va fi dezvoltata in 3 etape ce vor fi finalizate in 2018 si va aduce pe piata o suprafata inchiriabila de 50.000 mp de office spaces.

Cea mai inedita facilitate va fi un debarcader care va permite acostarea vaporaselor care fac curse pe Bega. Pe langa debarcader se va amenaja si o zona de promenada cu cafenele si restaurante.

De asemenea vor fi amenajate un centru de conferinte, piscina, spa, gym, parc de 7.000 mp, after-school, supermarket si 2.000 de locuri de parcare.

foto: http://www.opiniatimisoarei.ro/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment