News
Loading...

Goblin Beer Pong Thursday - St. Nicholas Edition Party!

¡Hola! crazy beer & tequila lovers!! Va invitam la prima editie (ever) de Beer Pong Party de la Goblin Constangeles!! Si avem cele mai misto oferte: in exclusivitate pentru acest eveniment, Berea Tuborg la draft si shot-ul de Jose Cuervo sunt DOAR 5 LEI!!

Jocurile incep la ora 21.00 in barul mic, apoi petrecerea continua all night long cu DJ Franco! (ex-Doors, Amphora).

Si nu uita, daca te cheama Nicu, Nicolae, Nicoleta etc. primesti un draft de tuborg din partea casei, iar daca iti rezervi masa si alegi sa-ti faci ziua la Goblin, primesti o sampanie si un rand de shot-uri pentru toti invitatii tai!!

Inscrierea in joc costa 10 lei pe echipa, durata meciurilor va fi hotarata in functie de numarul echipelor participante, iar premiul consta intr-un mare "tort" de bere - format mai precis din 7 sticle de tuborg, ca sa ai destula si pentru partenerul de echipa, dar si pentru prietenii pe care tocmai i-ai batut si pe care vrei sa-i consolezi.

Let The Goblin Games Begin!!!

Welcome to the first Beer Pong Party ever @ Goblin Constangeles!! And with special offers, too: Tuborg Draft: 5 lei, Jose Cuervo shot: 5 lei!

Games begin at 21.00, and the party continues with DJ Franco! (ex-Doors, Amphora). For details regarding the game rules, ask the game master @ the bar!

Share, Like & Invite all your crazy friends!!

RSVP: 0775325004 & 0799020042


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment