News
Loading...

Hai să construim Crăciunul cu LEGO la City Park Mall!

În acest weekend, magazinul certificat  LEGO® din City Park Mall organizează
evenimentul special pentru copii, „Hai să construim Crăciunul!”.
Astfel, pe 17 și 18 decembrie, cei mici sunt invitați să devină ajutoarele lui Moș Crăciun la cel mai mare eveniment de construcție de Craciun LEGO®, care se va desășura în piațeta din zona liftului panoramic de la nivelul -1 din City Park Mall.
Pe parcursul celor 2 zile, între orele 12:00 si 20:00, copiii de toate vârstele pot participa la o serie de activități creative și amuzante. Alături de spiridușii Moșului, aceștia vor fi provocați să construiască Bradul LEGO, din aproximativ 30.000 de piese LEGO, ce va atinge o înălțime de 2 metri și Omul de Zăpadă LEGO din aproximativ 22.000 de piese LEGO, de 1,2 metri.
Cei mai mici dintre pitici vor avea la dispoziție măsuțe și o piscină întreagă cu piese Duplo, cu ajutorul cărora copiii vor construi o mulțime de figurine creative cu tema Crăciunului. La finalul activităților, cei mici vor fi premiați cu “Diplome de Constructor LEGO”, stickere decorative cu elemente de Crăciun și cu câte un ornament din cele pe care le vor construi pentru bradul mare de Craciun. Constănțenii se pot bucura de acest eveniment doar în City Park Mall, singurul centru comercial din județul Constanța care găzduiește un Magazin Certificat LEGO®.
Accesul copiilor la eveniment este gratuit.
Mai multe informații despre evenimentele desfășurate în City Park Mall se găsesc pe website-ul centrului comercial: https://city-park.ro.  

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment