News
Loading...

O constanteanca va fi premier!

Majoritatea PSD-ALDE a venit cu o propunere absolut surprinzatoare pentru functia de premier. Este vorba de constanteanca Sevil Shhaideh.

Sevil Shhaideh este un om profesionist cu o cariera de lunga durata in administratia publica, un bun cunoscator al administratiei publice si de asemenea un bun cunoscator a ceea ce inseamna legislatia europeana pentru atragerea de fonduri nerambursabile.

Avand analist-programator ca profesie de baza Sevil Shhaideh si-a inceput cariera in administratia publica ca director al Directiei Sisteme Informatice din cadrul Consiliului Judetean Constanta.

Din anul 2007, datorita bunei cunoasteri a sistemului de scriere si coordonare a proiectelor pe fonduri europene, a fost pusa sa se ocupe de elaborarea si coordonarea proiectelor pe fonduri europene ale CJC.

Dupa ce Nicusor Constantinescu a preluat conducerea Uniunii Nationale a Consiilor Judetene din Romania, acesta a numit-o pe Sevil Shhaideh secretar al UNCJR.

Stresul, ritmul de munca impus deseori peste limite precum si alte cauze au dus la aparitia unui cancer. Dupa o operatie in strainatate Sevil Shhaideh reuseste sa invinga cancerul.

In 2012 Sevil Shhaideh paraseste conducerea Directiei Generale de Proiecte din cadrul Consiliului Judetean Constanta si intra in conducerea Ministerului Dezvoltarii. Aici s-a remarcat pentru sprijinul acordat in obtinerea fondurilor europene de catre primarii indiferent de culorile politice ale primarilor.

Ca studii Sevil Shhaideh a absolvit Facultatea de Planificare Economica si Cibernetica din cadrul ASE, expert in administratia publica (USAID, Washington DC, SUA, 1995) si manager ONG (USAID, Washington DC, SUA, 2001), manager de proiect (Oracle University, 2002 si PM Solutions Romania, 2004), auditor (TUV Institution, 2003), Master in Managementul Proiectelor de Afaceri in cadrul Universitatii Ovidius.

Din anul 2000 ocupa functia de președinte al Asociatiei Nationale a Informaticienilor din Administratia Publica (ANIAP).


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment