News
Loading...

Super lovitura data de Carrefour. Magazin deschis in tacere in Constanta

Fara prea mare tam tam, fara nebunia obisnuita cei de la Carrefour au deschis un nou magazin in Constanta. Este vorba de un Carrefour Market deschis in Navodari.

brandprivat.ro:

"Noul Market Navodari puncteaza prin pozitionarea ultracentrala. In interior, spatiul este folosit la maxim, fiind exploatat fiecare coltisor. Senzatia de apasare este evidenta. Culoare stramte si rafturi inalte, cu depozitare in partea superioara. Intrarea se face prin clasicul deja raion de legume-fructe, incadrat de vitrina asistata pentru mezeluri si branzeturi. Tot la intrare troneaza un rotisor, retailerul mizand astfel ca element de atractie pe mirosul puiului prajit.
S-a renuntat la vitrinele frigorifice, locul lor fiind luat de incaperi construite special de-a lungul peretilor si mobilitate in interior cu simple rafturi metalice, de magazin. Mutarea, menita sa mai salveze din costuri, scoate la iveala un lay-out dezordonat, cu supra incarcarea rafturilor. Economii si in zona caselor de marcat, amplasamentul acestora fiind in linie, pe modelul magazinelor de proximitate."

 foto: http://www.brandprivat.ro/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment