News
Loading...

Wine & Gift Shop un magazin deosebit care se adreseaza celor cu gusturi rafinate

Din pacate in Constanta magazinele premium care se adreseaza iubitorilor de bauturi fine, de vinuri, persoanelor gourmet, se pot numara pe degetele de la o singura mana. Asa ca orice noua deschidere este mai mult decat binevenita.Ieri pe strada Unirii, la parterul complexului Orion Residence a avut loc deschiderea magazinului Wine & Gift Shop. Un magazin aparte dedicat celor care apreciaza o bautura cu tinuta dar si iubitorilor de tutun original fie sub forma de trabucuri sau de tigarete. Axat in principal pe spirtoase si vinuri magazinul este conceput in asa fel incat marfa sa fie pusa in valoare intr-un mod cat mai elegant dar discret.

Mobilierul din lemn si sticla este custom made facut special pentru magazin, atmosfera deosebita fiind completata de sistemul de iluminat special gandit pentru a contura imaginea produselor.

Din regiunea Dobrogei gasim pentru moment Alira cu gama Grand Vin (preturile pornind de la 60 RON/sticla) si Darie cu gama Strabun (preturile pornind de la 40 RON/sticla).


Inca de la intrare esti intampinat de domnisoara care detine spatiul, o femeie rapitor de frumoasa cu niste exceptionali ochi albastri. Ea te consiliaza in alegerea bauturii perfecte indiferent ca urmeaza sa fie facuta cadou sau savurata alaturi de cei dragi.

Wine & Gift Shop este o aparitie aparte in peisajul constantean si recomandam cu caldura sa-i treceti pragul.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment