News
Loading...

Cosmopolis are ca obiectiv în acest an vânzarea a 540 de noi locuințe

Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis, cel mai mare proiect rezidențial din zona de nord a Bucureștiului, are ca obiectiv în acest an vânzarea a 540 de noi locuințe și continuarea dezvoltării generale a infrastructurii din cadrul complexului rezidențial.

2.300 de locuințe sunt finalizate în acest moment în cadrul Cosmopolis, comunitatea numărând peste 4.500 de locuitori. Datorită stadiului la care a ajuns, aceasta poate fi condiserată una din cele mai mari comunități aparținând unui proiect rezidențial local.

„Obiectivul nostru pentru 2017 este să menținem vânzările anului trecut, cu o ușoară creștere și să ajungem la 540 de locuințe vândute. Anul trecut am vândut 470 de unități cu o valoare totală de 30 de milioane de euro și am înregistrat o creștere în vânzări de 10% raportat la anul 2015. Anul acesta, continuăm să investim atât în infrastructură, cât și în dezvoltarea generală a Cosmopolis.”, a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO OPUS LAND DEVELOPMENT.

În cadrul complexului rezidențial, a fost construit anul trecut și strip mall-ul Cosmopolis Plaza, în urma unei investiții de 2,2 milioane de euro. Acesta are deja deschise magazine dedicate celor mici, o farmacie, o curățătorie, un pet-shop, magazine de îmbrăcăminte, un supermarket, o cofetărie, un magazin de amenajări interioare, unul de produse bio, un beauty salon și alte spații destinate serviciilor. Strip mall-ul dispune și de o parcare proprie. Alte magazine se vor deschide în 2017, urmând ca în luna aprilie, gradul de ocupare a spațiilor comerciale să fie în proporție de 90%.

Pe lângă strip mall, locuitorii din Cosmopolis beneficiază și de numeroase facilități care includ o grădiniță, o școală primară, un parc, o plajă privată pe malul lacului din apropierea ansamblului, șapte piscine exterioare, terenuri exterioare de baschet, fotbal și tenis, restaurant și mai multe terenuri de joacă pentru copii. În plus, rezidenții au transportul asigurat până la stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, prin linii de microbuz care circulă permanent, din 30 în 30 de minute.

Prețul de vânzare al locuințelor din Cosmopolis pleacă de la 35.000 de euro și ajunge până la 150.000 de euro, excluzând vilele personalizate.Din totalul unităților puse la vânzare anul trecut, studiourile și apartamentele cu două camere au fost cel mai bine primite în rândul cumpărătorilor, cu un procent de 58%, urmate de vile cu 27% și de apartamentele cu trei camere, cele din urmă având un procent de 15% în totalul vânzărilor.


Despre Complexul rezidenţial Cosmopolis

Cosmopolis este una dintre cele mai mari investiții imobiliare realizate în România, fiind amplasat în partea de nord-est a Bucureștiului. Început în anul 2007, proiectul imobiliar s-a dezvoltat treptat ajungând să se transforme într-un adevărat oraş european, cu o comunitate care numără în prezent peste 4.500 de locuitori și care dispune de numeroase facilităţi chiar în interiorul complexului. În momentul de faţă, Cosmopolis se întinde pe o suprafaţă de 800.000 mp, având finalizate peste 2.300 de apartamente și vile. Investițiile în cadrul complexului rezidențial Cosmopolis s-au ridicat la aproximativ 280 de milioane de euro, buget alocat construcției de locuințe, infrastructurii, spațiilor comerciale și spațiilor verzi. Planurile de viitor includ construcția a cel puțin 7.000 de locuințe noi, precum și dezvoltarea continuă a infrastructurii și a facilităților oferite.
Managerul și agentul exclusiv Cosmpolis este Coldwell Banker România, una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară din România după ultimele rezultate financiare oficiale. Aceasta este și compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind manager și agent exclusiv pentru peste 15 proiecte rezidențiale din București și din țară. Compania a vândut în 2016, direct de la dezvoltator, peste 1.500 de locuințe noi doar în București și zonele limitrofe.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment