News
Loading...

Denisa Tanase pe masa de operatie. Afla ce interventie chirurgicala a fost nevoita sa faca artista

Saptamana trecuta, Denisa Tanase a ajuns pe masa de operatie a doctorului estetician Calin Dobos pentru a-si schimba implanturile cu silicon. Operatia nu a fost un moft ci o necesitate. Artista a avut probleme cu implanturile vechi si a fost nevoita sa le schimbe. Am vorbit cu Dr.Calin Dobos care ne-a explicat natura problemei sale:

„ Operatia a fost necesara deoarece dupa un consult am constatat ca pacienta are o contractura capsulara la sanul stang cu o deplasare a implantului cu asimetrie. Aceasta acuza dureri persistente care pot aparea normal in astfel de cazuri.  Operatia a presupus schimbarea implanturilor cu probleme cu unele noi recent aparute in lume, un concept diferit de silicon cu proprietati aparte, cu aspect mai natural la atingere iar posibilitatea de contractie capsulara e aproape inexistenta, sub 1%. Operatia a durat cateva ore. Pacienta poate sa-si reia activitatile zilnice dupa cateva zile si poate sa conduca masina la 1 saptamana”

 „Este o operatie pe care o tot aman de vreo 2 ani pt ca la inceput, problemele au fost doar de ordin estetic, insa in ultimul timp au inceput sa apara dureri si disconfort, iar ce ma deranja cel mai mult era faptul ca nu mai puteam face sport, pentru ca riscurile erau deja mari. In urma unei discutii cu Dr. Estetician Calin Dobos, am inteles ca nu este indicat sa mai aman aceasta interventie. Implantul s a deplasat, a distrus muschiul si a trebuit reconstruit totul.Nu a fost deloc o operatie usoara si ii multumesc lui Dumnezeu pt ca  sunt bine si ca am reusit sa depasesc aceasta problema. Operatia a durat 4 ore, timp in care Dr. Dobos a reusit sa rezolve toate problemele mentionate mai sus.” a declarat artista.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment