News
Loading...

Immofinanz aduce in Romania parcurile de retail Stop.Shop

Dupa ce au rebranduit cele 4 malluri din portofoliu in Vivo!, compania Immofinanz a decis sa aduca in Romania lantul de parcuri de retail Stop.Shop.

Lucrarile la primul astfel de parc de retail au inceput deja in Brasov, pe fosta platforma Hidromecanica IUS.

Inaugurarea centrului comercial este programata pentru anul 2018.

Cel mai probabil in urmatorii 4-5 ani vom asista la extinderea Stop.Shop si in restul marilor orase fie prin constructii noi fie prin achizitia unor parcuri de retail existente si remodelarea lor.

Odata cu aceasta vom asista si la intrarea pe piata romaneasca a unor branduri precum: Fussl, KIK, Fressnapf, Libro, Pagro Diskont, Niedermeyer, Betten Max, NKD, H Sport, Vogele, IelloColloseum, Linauer, empik, martes sport, Muller, Sport Depo, Media Markt si altii.foto: http://www.immofinanz.com/

La finalul anului trecut Immofinanz detineau 66 de Stop.Shop si intentioneaza ca in viitorul apropiat sa depaseasca 100 de astfel de parcuri de retail.

De obicei aceste parcuri de retail sunt alcatuite dintr-un strip mall cu diverse magazine, un supermarket de dimensiuni mari si un fast food (de obicei McDonald's).

Tinand cont de modul de expansiune din restul tarilor unde brandul este prezent, in Romania ne putem astepta la 6-7 astfel de parcuri de retail.

Interesant este ca in foarte multe cazuri la capitolul supermarket ancora este SPAR/Interspar. Ar fi interesant de vazut daca vom asista la o revenire in Romania a lantului dupa exitul de acum cativa ani.

Lantul este prezent pana acum in Ungaria, Polonia, Slovacia, Cehia, Slovenia, Austria, Serbia si in curand Romania.

Suprafata inchiriabila a unui astfel de strip mall variaza intre 12.000 si 20.000 mp.Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment