News
Loading...

Lupta cu zapada continua. Copil nascut in senilata MedEvac. Scoli inchise. Galerie Foto si Video

In Dobrogea continua lupta cu nametii. Toate legaturile cu restul regiunilor tarii sunt inchise. Traficul pe soseaua spre Valul lui Traian este in continuare oprit.foto: Info Trafic Constanta

In cursul noptii trecute, o gravida care era transportata de la Adamclisi catre Constanta a nascut un baietel in senilata MedEvac.


foto: IGSU

In judet primarii se zbat sa tina sub control zapada depusa pe drumuri.
video


video

foto & video: Lucian Chitic

Primăria Municipiului Constanța anunță că luni, 9 ianuarie, și marți, 10 ianuarie 2017, cursurile din cadrul unităților de învățământ de pe raza municipiului Constanța vor fi suspendate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.


foto: Saila

Pe soseaua Constanta - Harsova se circula in conditii de iarna extrema.foto: Info Trafic Constanta

Drumul Lumina Navodari este inchis, un utilaj de la deszapezire fiind cazut in sant.

Inconstientii de la CFR au permis plecarea unui tren din Bucuresti catre Constanta. Acesta a plecat din Bucuresti la ora 10:00 si nu a ajuns nici pana la ora aceasta (n.n. 15:45).
Conform unor informatii de ultima ora, trenul ar fi reusit sa ajunga in Cernavoda in urma cu 10 minute.

Pe soseaua spre Cumpana se circula in conditii dificile.

foto: Info Trafic Constanta

Pe Soseaua Constanta - Mangalia se cirucla in conditii grele dupa ce o perioada de timp traficul a fost blocat de un utilaj ramas inzapezit.

foto: Info Trafic Constanta

In continaure 29 (Bărăganu, Potârnichea, Movilița, Izvoare, Movila Verde, Conacu, Plopeni, Credința, Veteranu, Peștera, Izvoru, Saraiu, Pecineaga, Dorobanțu, Petroșeni, Călugăreni, Nistorești, Kogălniceanu, Lumina, Piatra, Sibioara, Palazu Mic, Gura Dobrogei, Albești,Tătaru, Cotu Văii, Comana, Orzaru, Viroaga)  de localitati din judet nu au curent electric, iar 25 (Ciobanita, Credinta, Mereni, Corbu, Osmancea, Tataru, Istria, Nuntasi, Dulcesti, Plopeni, General Scarisoreanu, Dulcesti, Magura, Viroaga, Cascioarele, Olteni, Movila Verde, Independenta, Furnica, Dumbraveni, Albesti, Amzacea, Comana, Eforie Sud si Tuzla.)nu au nici apa.

Conform reprezentantilor Enel la nivelul municipiului s-au inregistrat 860 de sesizari.

foto: Saila

Pe tot parcursul noptii trecute militarii au fost la datorie in lupta cu nametii.

video
video: mapn.ro
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment