News
Loading...

Petrecerea reducerilor la City Park Mall of Constanța

Luna ianuarie marchează debutul sezonului marilor reduceri de iarnă la City Park Mall, discounturile ajungând chiar și la 70%. Deși sunt vizate, în principal, colecțiile de îmbrăcăminte și încălțăminte din colecția toamnă-iarnă 2016, participă inclusiv magazinele de cosmetice și parfumuri și câteva restaurante.
Laitmotivul acestei săptămâni este Super Sale Party! la City Park Mall, brandurile prezente în centrul comercial au pregătit clienților o multitudine de reduceri într-o seară perfectă de shopping.

Super Sale Party!
City Park Mall oferă vizitatorilor șansa de a avea o experiență de shopping unică și distractivă, sâmbătă, 28 ianuarie, între orele 16:00-19:00, în zona Liftului Panoramic de la Nivelul -1. Această petrecere este cadoul mall-ului pentru toți clienții care au făcut cumpărături în valoare de minimum 150 RON.

Surprizele vizitatorilor
Pentru a crea atmosfera de petrecere, City Park Mall îi așteaptă pe toți cei dornici cu hot drinks pentru a face față frigului de afară, pe acordurile relaxante ale Cvartetului Arpeggione. Super Sale Party! este un motiv de sărbătoare și va rămâne pentru participanți o amintire frumoasă cu fotografiile făcute la photobooth-ul special amplasat în zona de party de la Nivelul -1.

Bineînțeles, motivul central al Super Sale Party! este campania de reduceri de iarnă, la care sunt partenere brandurile prezente în centrul comercial, ce oferă la prețuri promoționale produse de fashion și beauty, dar și de food, technology și alte servicii:

Tezyo- până la 40% reducere
H&M- brandul a pregătit cele mai tentante promoții și cadouri pentru reducerile de iarnă, oferind o gamă de produse pentru toata familia
Marionnaud- clienții beneficiază de până la 40% reducere la produsele favorite de frumusețe și îngrijire
Jolidon- până la 70% reducere
NYX- până la 40% reducere
Chopstix- restaurantul a pregătit meniuri la prețuri speciale, începând cu 15,99 lei
Stefanel- până la 50% reducere la articolele de iarnă
C&A- C&A a redus preţurile până la 50% la produsele din colecţia toamnă – iarnă 2016
Adidas- până la 1 februarie, clienții au parte de reduceri de 30% la articolele selectate
PUPA- magazinul de cosmetice își așteaptă clienții cu reduceri de 20% la articolele care nu se află în promoție pentru posesorii de card PUPA
Quickmobile- până la 70% reducere
Benvenuti- până la 55 % la sute de articole din colecția toamnă - iarnă 2016
Tom Tailor- până la 50% reducere la articolele pentru sezonul de iarnă
Seroussi- reducerile de până la 50% la piesele de vestimentație perfecte pentru adevărații gentlemeni
Sport Vision- reduceri de până la 70% anunțate la geci, hanorace, pantofi sport, ghete și accesorii de iarnă
Mothercare- reduceri de până la 30% pentru jucării și de până la 50% pentru articole vestimentare și puericultură

Campania reducerilor de iarnă continuă până la sfârșitul lunii februarie. Mai multe informații despre evenimentul special organizat de City Park Mall cu ocazia reducerilor de iarnă și toate ofertele prezentate sunt disponibile pe site-ul https://city-park.ro/ și pe pagina de Facebook a centrului comercial.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment