News
Loading...

Ziua Unirii sarbatorita cu fast si peste hotare

Nu numai romanii de acasa au sarbatorit ziua Unirii ci si cei de peste hotare, ba mai mult chiar in stil traditional romanesc cu produse de la mama lor de acasa, vb aia daca nu vine Mahomed la munte vine muntele la Mahomed! Sarmale, carnati, fripturi ,slanina, ciorbe si palinca, asta au gasit romanii stabiliti in Germania la targul International Green Week de la Berlin. Restaurantul si ferma Cocosu Rosu au fost singurii  care au reprezentat Romania la acest targ si care au dus la Berlin gustul autentic romanesc odata cu implinirea a 158 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

„ Ne bucuram tare mult ca am gasit printre expozanti si romani, ne este tare dor de casa si de mancarea autentica romanesca, nu am mai reusit sa ajungem in tara de sase ani si suntem incantati ca am putut gusta slaninuta si sarmale ” a declarat Ana stabilita de 20 ani in Germania.

„ Am vrut sa aducem putina bucurie in sufletele romanilor si in acelasi timp sa facem cunoscuta peste hotare traditia romanesca si minunatele bucate autentice romanesti”. A declarat Alexandru Rozs proprietarul restaurantului Cocosu Rosu.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments :

Rent a car Bucuresti spunea...

Oriunde s-ar afla romanii raman cu patriotismul in sange.