News
Loading...

Clubul Bamboo revine la Mamaia

Celebrul club Bamboo revine la Mamaia. Povestea Bamboo Mamaia incepe in urma cu aproape 10 ani cand s-a deschis prima data in zona Castel din statiune. Dealungul anilor clubul a adus in Constanta artisti internationali in voga precum: Zuchero, Flo Rida, Bhusta Rhymes, Shaggy, Ja Rule, Lil Kim, Fatman Scoop, Missy Elliott, Kelly Rowland si altii.


Bamboo a insemnat o revolutie in ceea ce inseamna viata de noapte din Romania. Bamboo ne-a scos din discoteci obscure si ne-a aratat ce inseamna cluburi premium. Bamboo si Joshua Castellano au pus un standard sus de tot. Toate cluburile au urmat exemplul Bamboo. La Mamaia Bamboo nu doar ca a dat startul nebunei si exuberantei vieti de noapte care a facut statiunea celebra, dar a pus Mamaia pe harta unor artisti internationali renumiti.

In 2011 Bamboo intentiona sa construiasca un beach club care sa ofere o atmosfera aparte iubitorilor vietii de noapte. Din pacate contextul politic de atunci nu era unul favorabil investitiilor pe litoral asa ca Bamboo a fost demolat de autoritatile de la Bucuresti.

Ei bine iata ca in acest an, dupa o pauza de 6 ani Bamboo revine la Mamaia in locul fostului Le Gaga.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment