News
Loading...

In urmatorii 4 ani 3 mall-uri de mari dimensiuni vor fi construite in Romania. Afla unde

Grupul Immochan, detinatorii lantului de hypermarketuri Auchan, lanturile Le roy Merlin si Decathlon si mega proiectul mixed use Coresi Brasov ,au bugetata suma de 1,5 miliarde de euro pentru investitii in retailul autohton.

In cadrul acestora se are in vedere si rebranduirea unor centre comerciale pe care le detin dupa preluarea fostelor magazine REAL. Dupa rebranding aceste se vor numi Aushopping Center.

Dar majoritatea banilor se va duc ein construirea a 3 noi centre comerciale in urmatorii 4 ani. Discutam de doua proiecte mixed use precum Coresi Brasov, care vor fi construite in zona de nord a Sibiului si Bucuresti unde terenul are acces la metrou. Al treilea proiect va fi un mall si va fi construit in Craiova.

In cadrul proiectului Aushopping Center Constanta exista posiblitatea de a assista si la extinderea centrului comercial, intrucat la inceputul anului trecut Tatian Diaconu - director general Immochan Romania a anuntat ca grupul intentioneaza sa realizeze si la Constanta un proiect major.sursa foto: http://www.coresibrasov.ro/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment