News
Loading...

Magda Bei, un om frumos şi un leader adevărat, ghidat de viziune şi dragoste de oameni

Un leader adevărat, un manager tenace şi ambiţios, sub o aparentă fragilitate, un om generos şi implicat. Aşa este caracterizată Magda Bei, CEO al companiei Graphtec Design din Constanţa, de către cei care o cunosc. Însă, dincolo de omul de afaceri este omul Magda Bei, sensibil, delicat şi plin de dăruire.

Nominalizată „Femeia anului” la secţiunea Antreprenoriat, la Gala Premiilor Femeia Anului, organizată de revista Avantaje, Magda Bei consideră că dacă povestea ei poate inspira sau motiva şi alte femei deja scopul său a fost atins. „Este important ca femeile antreprenor să se susţină, să formeze o comunitate şi să-şi dăruiască una alteia din emoţiile şi experienţe dobândite în parcursul lor”, este de părere Magda.

Povestea sa implică însă tenacitate, seriozitate, multă muncă şi, mai ales, iubire de oameni. Curajul este un atribut cu care te naşti şi simţi că îl ai mereu ca avantaj în startul acţiunilor tale, dar, dacă îl exersezi ca Magda, în alte trei afaceri până la 24 de ani, restul vine de la sine. Totul este completat însă de viziune şi de pasiune.

În urmă cu 18 ani, Magda Bei punea bazele Graphtec Design, cu 5.000 de euro împrumutaţi de la un prieten de suflet. Acum, compania are o cifră de afaceri de peste zece milioane de lei, cu o echipă de 120 de oameni şi numără 35.000 de tipuri de proiecte customizate realizate. Magda se implică în programe educaţionale pentru tineri şi viitori antreprenori şi promovează permanent şi cu îndârjire, antreprenoriatul feminin.

Crezul său este că „afacerile se fac cu şi din iubire de oameni” şi se ghidează după el atunci când îşi construieşte echipa, când îşi susţine proiectele, când comunică, când planifică. Dintotdeauna a pus preţ pe oamenii din companie, a investit în pregătirea lor profesională, lucru care, cu exigenţă şi siguranţă, a condus către responsabilizarea individuală a participanţilor din echipa sa. Totuşi, mereu a contat relaţia umană şi emoţia, cea care uneşte şi creează legături frumoase, pe viaţă.

„Magda Bei – o femeie de afaceri prezentă sută la sută în afacerea pe care o conduce. Este un leader care are o încredere nelimitată în tot ceea ce face, care se cunoaşte foarte bine pe sine şi acţionează în conformitate cu valorile în care crede, fapt ce îi înnobilează misiunea. Magda promovează feminitatea în afaceri şi transmite în comunitate seriozitate, putere şi bucuria lucrului bine făcut!”, spune Elena Coandă, preşedintele Patronatului naţional al femeilor de afaceri din IMM-uri.

Magda Bei este mentor în asociaţii de tip start-up, prin programul Upgrader, dăruind în mod voluntar din cunoaşterea sa prin experienţa pe care o deţine. Pentru că este important de la cine înveţi, în iunie 2016, a devenit Membru Certificat „John Maxwell”, unde a învăţat să aplice în afaceri leadershipul personal şi susţine cu tărie antreprenoriatul feminin, slujind cu dedicaţie titlul de Ambasador Elite Business Women. „Cred că împreună putem promova şi dezvolta antreprenoriatul feminin în România. Femeile trebuie să-şi facă auzită vocea”, este de părere Magda Bei.

„Dacă ar trebui să o caracterizez pe Magda în doar o frază, probabil aş spune că este un om frumos, care împărtăşeşte cu generozitate bogăţia sa sufletească şi bagajul experienţelor profesionale şi umane proprii, cu cei din jur. Sub aparenta fragilitate se află un manager puternic, tenace şi ambiţios, care a creat alături de soţul şi echipa sa o firmă puternică, un brand cu care Constanţa se mândreşte. Anul trecut, Magda s-a alăturat Asociaţiei Business Opportunities for Women Constanţa, contribuind prin expertiza profesională, prin dăruire şi dorinţa de implicare la întărirea echipei noastre care de peste 15 ani s-a dedicat dezvoltării antreprenoriatului feminin în Dobrogea şi susţinerii de proiecte comunitare. Magda Bei este prietenul pe care ţi l-ai dori şi managerul pe care sigur l-ai respecta”, o caracterizează Mihaela Belcin, fondatorul Asociaţiei Business Opportunities for Women Constanţa.

Despre Kool Media
Ideile creative - “out of the box” ne dau culoare şi ne fac să zâmbim- atât pe noi, cât şi pe clienţii noştri, dar şi pe clienţii clienţilor noştri. Întotdeauna ne place să “lucrăm” cu entuziasm şi voie bună!
Noi, Kool Media, suntem o agenţie de publicitate din Constanţa, cu o experienţă îndelungată a echipei în Marketing – Creaţie- Comunicare –Relaţii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici şi mari dimensiuni.

Pentru detalii suplimentare:
Camelia Artamon, Managing Partner/ Elena Luiza Oprea, Managing Partner
camelia@koolmedia.ro/ elena@koolmedia.ro
Tel: 0721.011.922/ 0723.732.073
www.facebook.com/KoolMediaShare on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment