News
Loading...

Primaria arunca bani pe aparate pentru masurat zgomotul din oras

Primaria municipiului Constanta a lansat licitatia pentru Achizitionare echipament pentru masurarea emisiilor de poluanti si a zgomotului rezultat din trafic aferent proiectului „PORT – CITIES: INNOVATION FOR SUSTAINABILITY” .

Obiectul contractului consta in achizitia unui echipament pentru masurarea emisiilor de poluanti si a zgomotului rezultat din trafic, respectiv:
-masurarea concentratiei de NO,NO2, NOx in conformitate cu SR EN 14211 -masurarea concentratiei de SO2 in conformitate cu SR EN 14212
-masurarea concentratiei de CO in conformitate cu SR EN 14626
-masurarea concentratiei de CO2 principiu de analiza: absorbtie in infrarosu nedispersiv (NDIR)
-Sistem de prelevare gaz
-Sistem de calibratoare cu dilutie
-analizor de pulberi in suspensie, PM10, PM2,5, Pulberi Totale (PM tot), masurate simultan in conformitate cu SR EN 12341 pentru PM10 si SR EN14907 pentru PM2.5
-statie meteo compacta
-sistem pentru colectare, prelucrare si vizualizare date
-Computer portabil
-sonometru clasa 1
Echipamentul de monitorizare a calitatii aerului va trebui sa aiba obligatoriu in dotare urmatoarele accesorii: a. Suport metalic (rack) pentru toate componentele echipamentului de monitorizare, cu dimensiuni potrivite cu dimensiunile analizoarelor. b. Remorca cu incinta termoizolata cu dispozitiv de franare si cu omologare RAR, conform prevederilor legale.

Valoare estimata: 567,226 RON + TVA.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment