News
Loading...

Recomandam o escapada de poveste cu ocazia Sfantului Valentin

Doar doua zile ne despart de sarbatoarea iubirii. Multe cupluri s egandesc udne sa o petreaca. Automat multi se indreapta spre Paris, desi poate e un cliseu Parisul ramane totusi orasul iubirilor romantice.

Cu toate acestea optiuni mult mai itneresante si romantice se gasesc pe Coasta de Azur, in New York sau chiar in Croatia sau Muntenegru (Kotor e un loc aparte despre care vom vorbi intr-un articol viitor).


Astazi insa recomandam un loc aparte, inedit si romantic. Un loc deosebit pentru cei care iubesc mare a, linistea si peisajele de poveste. Este vorba de micutul sat Boddam, Cu o populatie de doar 1.300 de locuitori satucul scotian este inconjurat de nu mai putin de 3 castele.


Insa ce face vacanta de neuitat este posibilitatea de a te caza in batranul far, transformat acum in pensiune.
Construit in 1827 farul ofera cazare in spatiul de la parter, iar cei care urca cele 166 de trepte sunt rasplatiti cu o superba vedere asupra marii.

Desi designul celor doua spatii de cazare este unul english cottage, beneficiati de toate facilitatile unei vieti moderne: TV, DVD, aer conditionat, masina de spalat rufe, aparatura moderna de bucatarie.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment