News
Loading...

S-au publicat randarile. Cum va arata megaproiectul ISHO Timisoara

Cu 3 proiecte de mari dimensiuni aflate in constructie Timisoara a devenit noul punct fierbinte al pietei de office din Romania.

Aceste 3 proiecte sunt Open Ville - proiect mixed use: retail, office, rezidential, cea mai inalta cladire urmand sa aiba 27 de etaje, ISHO - proiect mixed use si VOX Technology Park - un imobil cu 11 etaje.


Revenind la ISHO, acesta va fi dezvoltat in mai multe etape si cuprinde birouri, cladiri rezidentiale ce vor aduce pe piata 1.200 de locuinte, spatii publice si spatii comerciale. Suprafata totala a terenului este 5.3 hectare. Terenul este amplasat pe malul Begai, cu deschidere la bulevardul Take Ionescu.

Cladirea de birouri va fi dezvoltata in 3 etape ce vor fi finalizate in 2018 si va aduce pe piata o suprafata inchiriabila de 50.000 mp de office spaces.Cea mai inedita facilitate va fi un debarcader care va permite acostarea vaporaselor care fac curse pe Bega. Pe langa debarcader se va amenaja si o zona de promenada cu cafenele si restaurante.

De asemenea vor fi amenajate un centru de conferinte, piscina, spa, gym, parc de 7.000 mp, after-school, supermarket si 2.000 de locuri de parcare.


Cele mai inalte cladiri urmand a avea 20 de etaje.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment