News
Loading...

S-a inventat centrala solara portabila

In zona gadgeturilor mai mici si mai mari se regasesc multi oameni creativi care reusesc de fiecare data sa ne surprinda placut cu noi si noi inventii care ne fac viata mai usoara.

Este si cauzl centralei solare protabile (carabile ca sa fim corecti). Aceasta se prezinta ca o simpla valiza de mana. Insa aparentele sunt inselatoare.

"Valiza" este dotata cu o lanterna cu led integrata in carcasa, Pe lateral se afla panouri care mascheaza prizele si mufele de alimentare.

Astfel avem porturi DC - CIG, DC - PV, AC, 4 porturi USB, CIG Out 12v, port AC universal, 2 porturi DC Out 12V.

foto: RNG Group Inc.

La interior se afla o baterie care stocheaza energia solara. Cu bateria plina se pot incarca un iPAD de 8 ori sau o drona de 3 ori sau un laptop de 5 ori sau un GoPro de 47 de ori.

Lanterna este dotata cu un buton care in caz de urgenta genereaza un semnal luminos de tip S.O.S.

Surpriza cea mare vine dupa deschiderea valizei. La interior se afla doua panouri solare ce totalizeaza o putere de 20 W.

foto: RNG Group Inc.

La capitolul accesorii in pachet avem cabluri pentru toate tipurile de porturi oferite, bonus gasim si un cablu dotat la capat cu un fasung in care poate fi montat un bec.

Produs de catre compania Renogy, generatorul solar ofera o putere de 20W. Pretul unui astfel de generator este de 700 $.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment