News
Loading...

Variatiile de tensiune afecteaza alimentarea cu apa din mai multe cartiere

Astazi, 8 februarie 2017, din cauza unor variatii de tensiune in alimentarea cu energie de la Statia de pompare si tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu, o parte din pompele de la nivelul statiei au ramas fara curent. In aceste conditii, in intervalul orar 16,20-16,45, abonatii din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Bratianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I s i Inel II, au avut apa potabila la robinete cu presiuni scazute. Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanenta din cadrul statiei fac toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor in conditii de siguranta.
Asiguram toti abonatii afectati ca lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuitatii serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, imediat ce vor fi repornite toate pompele de la nivelul statiei. Din cauza lungimii mari a retelei si a debitului mare necesar, se estimeaza ca se va ajunge la presiuni optime in jurul orei 18,00, in situatia in care nu apar alte variatii de tensiune.

Incepand cu ora 17,20, s-au inregistrat nu mai putin de 40 de caderi sau variatii de tensiune la Statia de pompare si tratare Palas, de pe bd. Aurel Vlaicu. In aceste conditii, pompele de la nivelul statiei nu pot fi pornite.
In continuare, abonatii din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Bratianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II, au apa potabila la robinete cu presiuni scazute, iar cei de la etajele superioare ale imobilelor nu mai au deloc presiune.
Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanenta din cadrul statiei fac toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor in conditii de siguranta, insa interventiile lor sunt conditionate de revenirea tensiunii normale. Reprezentantii furnizorului de energie au informat ca au multiple avarii pe liniile de inalta tensiune si nu au avansat un termen pentru remedierea lor, motiv pentru care nici RAJA nu poate estima ora la care alimentarea cu apa se va relua la parametri optimi.
Asiguram toti abonatii afectati ca lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuitatii serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, imediat ce se va relua alimentarea cu energie a statiei Palas in conditii normale.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment