News
Loading...

Vezi ce artist prefera o vacanta “Made in Romania”

Si vedete au nevoie de o mica vacanta in sezonul rece.

Cele mai multe dintre ele aleg iarna o aventura intr-o tara exotica, pe o plaja insorita dar am descoperit vedete care iubesc Romania si prefera sa-si faca vacantele la noi in tara.

Este exemplul cantaretului Daniel Trifu care nu doar ca isi petrece vacanta de iarna in tara ci are un ritual cu totul special. Acesta petrece vacanta in stil autentic romanesc. Din program nu lipsesc: plimbarea cu sania trasa de cai, mancarea traditionala si muzica pe sufletul sau.

„Romania pentru mine inseamna peisaje care-ti taie respiratia, traditii si obiceiuri, folclorul si straiele populare. Imi plac traditiile noastre atat de mult incat nici in vacanta nu ma pot dezlipi de ele. Iubesc locul unde m-am nascut. Nimic nu se compara cu iernile copilariei de aceea, iarna, pentru mine nu e iarna daca nu ma plimb cu sania trasa de cai, daca nu mananc bucate traditionale si daca nu petrec in stilul de odinioara. Imi place si sa schiez dar prefer partiile din tara in locul celor din afara granitelor. Intr-un cuvant sunt adeptul vacantei „Made in Romania” a declarat artistul.Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment