News
Loading...

Femeia de succes are atitudine, ne-o demonstrează Mihaela Tatu la Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate

Mihaela Tatu si-a făcut apariția la un eveniment :Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate ediția 2017 organizată de Florentina Opris , Președinte a Asociației Pentru O Viață Sănătoasă, ea însăși un promotor al unui stil de viață sănătos echilibrat și are ca obiectiv punerea în practică a celor mai importante reguli ale unei vieți sănătoase. Florentina Opris fiind un om extrem de focusat către zona de sănătate, a convins sa fie prezente la acest eveniment o serie de personalități din diferite domenii :artiști, medici, psihologi,sportivi..etc, care prin activitățile lor susțin armonia unui trup frumos și sănătos.

 Printre participanți se afla și Florin Grigore care de altfel a și transmis o părere sincera și frumoasa despre femeile care dăruiesc sănătate "sunt acele femei care daruiesc dragoste".,,A fi femeie înseamnă a avea menire de a dărui dragoste. "
La eveniment si-a făcut apariția și cântăreața Nineka (Lilia Pelepciuc), revenind în tara după ce a stat 15 ani în Turcia , mărturisind că a fost plăcut impresionata de acest eveniment frumos, declarând ca în Turcia nu sunt astfel de evenimente.

Și pentru ca ,,Viața Sănătoasă " înseamnă echilibru în tot ceea ce facem, alături de doamnele invitate la Palatul Ghica unde a fost găzduită ediția 2017 a Galei Femei Care Dăruiesc Sănătate,, domnii au fost aceia care au oferit premiile.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment