News
Loading...

Primaria cheltuie 100.000 lei pe luminite de Paste

Primaria Municipiului Constanta a atribuit contractul de Furnizare prin inchiriere pachet produse ornamentale iluminat festiv Pascal 2017 catre S.C. NEON LIGHTING S.R.L. Cluj-Napoca pentru suma de 102.984 lei + TVA.

Pachetul contine:
1. Traversare in cantitatea de 28 de buc. cu caracteristicile: Panou luminos bidimensional pe cadru de aluminiu de dimensiuni 6,00 x 1,5 m, echipat cu perdea luminoasa led de culoare alb rece, cu mesajul "Paste Fericit!". Se monteaza ca traversare pe sufa.
2. Figurina OU in cantitatea de 78 de buc. cu caracteristicile: Figurina luminoasa tridimensionala sub forma unui ou, pe structura de aluminiu de dimensiune H=l,6 m x 1,0 m, echipata cu furtun luminos cu led de diverse culori combinate. Se monteaza în sensurile giratorii.
3. Figurina Medalion Iepuras + Ou pe stâlp in cantitatea de 15 buc. cu caracteristicile: Figurina luminoasa bidimensionala pe cadru de aluminiu de dimensiuni 1,20 x 1,00 m, sub forma unui iepuras cu ou. Se monteaza pe stalp cu banda de montaj.
4. Figurina Candela pe stâlp in cantitatea de 5 buc. cu caracteristicile: Figurina luminoasa bidimensionala pe cadru de aluminiu sub forma unei candele, de dimensiuni 1,20 x 1,20 m. Se monteaza pe stâlp cu banda de montaj.
5. Figurina Medalion Lumânare+ Ou pe stâlp in cantitatea de 11 buc. cu caracteristicile: Figurina luminoasa bidimensionala pe cadru de aluminiu de dimensiuni 1,20 x 1,00m, sub forma unei lumânari cu ou. Se monteaza pe stâlp cu banda de montaj.

text: cosinus
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment