News
Loading...

Programul “Sănătatea începe din farfurie” vizează în 2017 un număr de 8.000 copii

Selgros Cash&Carry România împreună cu Chef Cezar Munteanu continuă și în anul 2017 cu programul educațional “Sănătatea începe din farfurie”. Lansat în 2012 și aflat în cel de-al cincilea an de derulare, proiectul își propune să aducă educația gastronomică în școli și să contribuie la formarea unor obiceiuri de mâncat sănătoase. 8.000 de copii participă anul acesta la program și învață să cunoască alimentele și produsele naturale și să facă alegeri conștiente pentru o nutriție mai sănătoasă. În 2016, peste 7300 de elevi din clasele 0-IV din 14 județe și București au participat la inițiativa Selgros.

Cezar Munteanu, unul dintre cei mai apreciați chefi din România, Senior Lecturer în cadrul American Hotel Academy, Lector colaborator al Academiei Culinare “Exclusive” din Moscova și Chef-Rotisseur-Baillage de Roumanie va fi prezent în fiecare școală din cele 21 în care proiectul se desfășoară anul acesta, pentru a interacționa direct cu copiii. Împreună cu echipa sa, Chef Cezar Munteanu susține prezentări interactive despre fructe și legume și îi învață pe elevi să recunoască și să evalueze alimentele și să devină mai conștienți de propriile alegeri. Aceștia primesc materiale informaționale adiționale pentru acasă, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Programul deschide în 2017 și o competiție pentru elevii din școlile vizitate, premiul cel mare pentru clasa câștigătoare constând într-o tabără de tip “Cooking Camp”.

„Sănătatea începe din farfurie” a primit în 2016, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru pentru “Cea mai bună campanie de responsabilizare socială din industria FMCG”, atribuit în cadrul Galei Premiilor PIAȚA.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment