News
Loading...

Shopping si arta editia II

In saptamana 4-14 aprilie, in intervalul orar 10:00-22:00, la Galleria Mall Buzau va avea loc cea de a doua editie a evenimentului Shopping si Arta, un eveniment ce imbina placerea shoppingului cu frumusetea artelor, dar care in acelasi timp va oferi si un sprijin copiilor din cadrul Asociatiei Diferiti dar Egali, prin achizitionarea de produse hand made realizate de catre acestia. Astfel aveti ocazia sa aduceti bucurie micutilor chiar in perioada sarbatorilor pascale.

Vernisajul evenimentului va avea loc marti 4 aprilie, incepand cu ora 18:30, in cadrul galeriei de arta situata la etajul 1 al centrului comercial, langa Happy Cinema.

In cadrul vernisajului vor fi expuse lucrari ale unor artisti plastici din Buzau si din tara: Mariana Chertoeş-Ghinea, Ciprian Dumitrache, Ioana Giurgea-Ancuta, Madalina Munteanu, Sandu Miroiu, Emil Ciubotaru, Seila Ratiu, Simona Banica, Diana Toma, Raceanu Mihai-Adrian, Gina Maican, Georgiana Ciuclaru, Andrei Stoian si Ali Atrissi.

Expozitia va fi deschisa de momente artistice semnate Gratiela Marineata - violonista, absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. Dealungul carierei a avut colaborari cu Havasi, Smokie, Alexandra Stan, F Charm, Anthony Icuagu, sustinand concerte in Belgia, Bulgaria, Austria si Italia.

Alaturi de aceasta va fi chitaristul si folkistul Cornel Tudose, absolvent al Facultati de Drept, lucreaza ca referent de specialitate in cadrul
Centrului Cultural “Florica Cristoforeanu” din Ramnicu Sarat. De-a lungul timpului a participat la numeroase festivaluri de folk, dar si pop-rock.

In cadrul evenimentului va fi organizata si o tombola in urma careia va fi ales un artist plastic care va primi cadou un sevalet realizat de catre compania Zainea. De asemenea publicul participant va putea castiga produse Beauty Box in cadrul tombolei organizate de Orfilame.

Curator eveniment: Seila Ratiu 


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment