News
Loading...

Silvia Popescu, castigatoarea Bravo, ai stil! te asteapta la City Park Mall la Beauty Corner

Weekend-ul acesta, pe 18 și 19 martie, în intervalul 12:00 – 20:00, la City Park Mall, clientele pasionate de make-up se pot răsfăța la Beauty Corner-ul amenajat de branduri consacrate în domeniul înfrumusețării și îngrijirii. În plus, acestea vor avea ocazia de a o cunoaște și de a primi sfaturi din partea invitatei speciale, Silvia Popescu, câștigătoarea concursului „Bravo, ai stil!”.

Pe parcursul celor două zile, experți în beauty și îngrijire personală de la brandurile Marionnaud, Douglas, NYX, Gerovital, SensiBlu, Flormar, Melkior și Golden Rose le vor oferi doamnelor și domnișoarelor sesiuni gratuite de make-up și sfaturi personalizate.

Silvia Popescu este invitata specială a Beauty Corner-ului organizat de City Park Mall sâmbătă și duminică, în intervalul 16:00 – 19:00, ocazie perfectă pentru toți cei care doresc să afle care sunt secretele ei de frumusețe și stil.

Clientele care vor alege să viziteze Beauty Corner-ul se vor putea bucura și de vouchere, cadouri și multe surprize din partea brandurilor prezente. Printre acestea se numără și 50 de vouchere cu reducere de 20% oferite de Gerovital, 30 de premii din partea Flormar și rujuri Soft Matte Lip Cream oferite de NYX fiecărei cliente care va participa la sesiunile gratuite de make-up.

Surprizele nu se opresc aici. Golden Rose oferă doamnelor și domnișoarelor care aleg un machiaj realizat de make-up artiștii lor câte un set de produse cosmetice format din lac de unghii WOW, mini-ruj Matte Velvet, mostră de fond de ten Perfect Finish, o mostră de primer, mască pentru relaxare, precum și o reducere de 20% la cumpărăturile realizate în cele două zile de eveniment. În același timp, Douglas își va răsfăța clientele cu un make-up în tendințele sezonului de primăvară – vară și un voucher ce va include mai multe cupoane de discount.

City Park Mall invită toate doamnele și domnișoarele să se bucure de sfaturile și surprizele oferite de experții în make-up prezenți la Beauty Corner, pe 18 și 19 martie, începând cu ora 12:00, în piațeta liftului panoramic.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment