News
Loading...

Comunicat de presa - Eveniment ASOAF

Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei (ASOAF – BOW) – Filiala Constanta in parteneriat cu Patronatul National al Femeilor de Afaceri din Intreprinderile Mici si Mijlocii – Constanta au organizat Conferinta "Fonduri nerambursabile pentru IMM-uri in MEDIUL rural si urban" in data de 05 aprilie, 2017 la Hotel Sulina International Mamaia.  

Speakerii invitati au reprezentat institutii de prestigiu si au oferit informatii actualizate si pentru a putea fi aplicate punctual, de catre cei interesati, in urma solicitarilor deja trimise.
Dna Stela Curtmola a reprezenta Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Constanta (OTIMMC), in timp ce dna Elena Coanda a reprezentat atat Patronatul National al Femeilor de Afaceri din Intreprinderile Mici si Mijlocii (PNFAIMM), cat si firma de consultanta JUNIOR. Din partea Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a fost prezent dl Teliceanu.
Conferinta s-a bucurat de o prezenta numeroasa, peste 120 persoane care au interactionat in permanenta cu invitatii nostri, dialogul creat fiind unul constructiv, plin de informatii utile pentru cei prezenti.

Dna Mihaela Belcin, Presedinte al ASOAF a declarat: „Evenimentul deschide seria campaniilor destinate societatii civile, pe care Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei le va organiza in acest an. Ne implicam activ in actiuni diverse atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru a sustine cauze ce necesita sprijin financiar, inca din anul 2005.

Multumim partenerilor: Groupama, Banca Transilvania NN, Triumph, , Captain Travel, Junior, Fantasy Mod, Total Info, Floraria Any, Casa Traditiilor Boieresti, Kool Media.

Multumim partenerilor media: Antena 1 Constanta, RadioConstanta, Evenimente Constanta, Urban Constanta Media, Constanta News, Mesager de Constanta.Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment