News
Loading...

Ofera-ti un cadou de Paște ! Întinerește-ți și tonifică-ți tenul!

Bucura-te de un ten perfect și o față expresiva cu această procedură, ,BOTOX".
Tratamentul ridurilor se face cu toxina botulinica care are rolul de a relaxa mușchii ce contractă pielea și produc ridurile. Toxina botulinica se confundă adeseori cu acidul hialuronic, care este un produs de umplere și acidul BOTOXUL hialuronic acționează în zone diferite și mai ales în manieră diferită.
Adresabilitatea injecției cu BOTOX
Injecțiile cu BOTOXUL la nivel facial sunt utilizate pentru destinderea mușchilor hiperactivi care creează ridurile. Utilizate pentru frunte, injecțiile cu BOTOX pot modifica aspectul sprâncenelor, aceasta face ca o persoană să pară mai puțin obosită, mai puțin expresivă când se supara sau se încrunta și cel mai important mai tânără.
Utilizate pentru conturul ochilor, permit estomparea ridurilor, ,laba de gasca "de la marginea externă a ochiului. Toxina botulinica se adresează atât femeilor cât și bărbaților care vor să -și păstreze o față permanent luminoasă și destinsă și să șteargă semnele de îmbătrânire a pielii.
Trecerea anilor dar și predispoziția genetică lasă chipului uman doua tipuri de riduri: ridurile de expresie și ridurile permanente. De alungul timpului adăugăm alți factori nocivi pentru piele (alcool, tutun, expunere îndelungată la soare fără protecție UV,expunere la solar ,etc.)
și de aceea pielea feței arată mult mai îmbătrânita decât ar trebui.
Ședința de injecții cu BOTOX

BOTOXUL se injectează cu ajutorul unui ac foarte fin, cu mare precizie și specific în mușchii care produc ridurile. Rezultatele sunt vizibile după 3-15 zile. Durata rezultatelor depinde de individ și poate varia intre 4 și 8 luni.Dupa această perioadă injecția trebuie repetată. Cu cât fruntea este ridicata în mod natural, cu atât aceste injecții vor trebui sa fie mai frecvente de ( 3- 4 ori)pe an.
Injecțiile cu BOTOX nu sunt periculoase în dozele estetice recomandate. Dacă o față este foarte ridata,va fi necesară și asocierea altor tratamente, cum ar fi un lifting frontal sau un lipofiling facial care permit redistribuirea volumelor faciale și înfrumusețează pielea,chiar și un lifting cervico -facial. Dacă pacienta ezita să facă tratamente chirurgicale, i se poate propune mai întâi un tratament mai blând pe baza de toxina botulinica și păstrarea câtorva riduri în zona facială tratată, de exemplu pe frunte, rămânerea în armonie cu restul feței cu un filler sau un produs de umplere pentru a renetezi pielea și a ridica obrajii sau pentru a renetezi buzele.Acizii hialuronici sunt utilizați adeseori împreună cu BOTOXUL sau altă toxina botulinica.

Înainte de injecții

Cu câteva zile înainte de ședință cu injecții nu trebuie să se ia aspirina,anti-coagulante și anti-inflamatoare, din cauza riscurilor de sângerare care ar putea să difuzeze spre alți mușchi sau să antreneze mici echimoze vizibile.

În ziua injecției cu BOTOX

Pacienta trebuie să se demachieze și să aibă pielea perfect curată. Cu un creion dermatograf se vor repera punctele unde se vor face injecțiile.

După injecția cu BOTOX

Nu trebuie să se facă sport intensiv în primele 4 ore după injecție și nici yoga cu capul în jos, nu se vor atinge regiunile tratate timp de 24 de ore. Ca și înainte de injecție, nu se vor lua aspirină sau anti-inflamatoare, nu se va face masaj facial, saună sau Hammam50' în următoarele 3 zile.

Complicațiile injecțiilor cu BOTOX

Pe lângă micile edeme posibile produse de injecția însăși (care dispar în câteva zile ) pot fi prezente mici echimoze care se ascund cu ușurință sub machiaj. Trebuie să se evite pur și simplu tratamentele prea grele care îngheață fața. Dimpotriva, remodelarea sprâncenelor este ideală împreună cu acest tratament.

Rezultatul injecțiilor

Primele rezultate se pot observa după 2-3 zile ,dar în general trebuie să se aștepte 10-15 zile pentru ca pacientul sa-si poată face o idee exactă asupra rezultatului. Eventual poate fi necesară o mică injecție corectoare sau suplimentară, și aceasta după 3-4 săptămâni de la injecție. Cele mai bune rezultate se obțin la nivelul frunții. Ridurile verticale dintre sprâncene.

Dr Dana Vasilescu deține o experiență impresionantă în domeniul chirurgiei estetice, acumulată în cei 10 ani de lucru în afara țării: Elveția (Zurich)UK, (Londra, Birmingham, Nottingham )Franța (Saint Denis Reunion ).După ce le-a practicat cu succes în vestul Europei, Dr Dana Vasilescu își pune în practică și la noi în țară, tehnicile de ultimă generație în chirurgia estetica și nu numai , și în remodelarea corporală, metode de rejuvenare atât facială cât și corporală.
Dr chirurg estetician Dana Vasilescu, va sta la dispoziție pentru consultații sau alte informații la numărul de contact 0787.775.254


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment