News
Loading...

Şi Gică Hagi susţine proiectul S.S.C. Farul

Ieri, membrii Comitetului Director au avut o întâlnire cu dl. Gheorghe Hagi. Întâlnirea a vizat stabilirea caracterului relaţiilor dintre cele două echipe, Farul şi Viitorul. Se doreste o relație normala de concurență sportiva fara adversitați inutile.

Dl. Hagi s-a arătat încântat de iniţiativa noastră de a reînvia echipa fanion a Dobrogei şi a recunoscut că Farul ocupă un loc important în inima sa.

Fiind obişnuit cu atmosfera generată de suporterii marilor cluburi din Europa, a apreciat devotamentul şi pasiunea noastră pentru culorile alb-albastre şi a reiterat faptul că şi-ar dori ca şi Viitorul să se bucure cel puţin de aceeaşi susţinere.

Întrebat dacă ar fi de acord să dea simbolic lovitura de începere la unul dintre meciurile S.S.C. Farul, a declarat că i-ar face mare plăcere să contribuie prin propria imagine la ascensiunea echipei suporterilor, dacă şi aceştia vor fi de acord să-l aibă ca oaspete.

De asemenea, a afirmat faptul că doar Farul poate fi cu adevărat echipa oraşului Constanţa, pentru că ea are de partea sa atât tradiţia, cât şi suporterii.

Îi mulţumim pentru deschidere şi îl aşteptăm la meciurile echipei!Notă* In fotografie apar domnul Gheorghe Hagi si Georges Muzaca (preşedindele CD al SSC Farul).

comunicat SSC Farul
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment