News
Loading...

Un gigant din industria farmaceutica deschide o fabrica si un centru de cercetare in Romania

Gigantul B. Braun, unul dintre cie mai improtanti jucatori din piata produselor farmaceutice va investi 120 de milioane de euro intr-un complex industrial in comuna Sanandrei din judetul Timis, unde va oferi 250 de locuri de munca.

Complexul va fi alcatuit dintr-o fabrica pentru compusii necesari solutiilor perfuzabile (seruri) si un centru de cercetare.

In comunicatul remis de catre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat se specifica :

"Compania B. Braun derulează activități în domeniul producției de dispozitive medicale, medicamente și al serviciilor de dializă având aproximativ 800 de angajați în România. B. Braun oferă servicii de dializă în centre proprii, produce soluții perfuzabile, și deține două centre operaționale.
În cadrul întâlnirii, reprezentanții companiei și-au exprimat intenția de a extinde afacerile din România. Astfel, în perioada următoare, aceștia vor demara o investiție de tip greenfield, care va presupune construcția unei fabrici de soluții perfuzabile, construcția unui centru de cercetare și dezvoltare științifică cu laboratoare specializate, precum și construirea unui nou centru logistic. Noua investiție ar urma să fie finalizată până în anul 2020 și va genera aproximativ 250 de noi locuri de muncă."


foto: http://www.dr-schoenheit.de


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment