News
Loading...

Astăzi a fost lansată pe SEAP o nouă licitație foarte importantă pentru București

Astăzi a fost lansată pe SEAP o nouă licitație foarte importantă pentru București și pentru traficul de tranzit care ocolește Capitala. Este vorba de două pasaje pe Centura București (DNCB) la intersecțiile cu DN4 (Oltenița) și DJ401 (Berceni).
Puteți vedea mai jos câteva planșe care descriu, în bună parte, felul în care vor arăta cele două intersecții. Sunt două loturi licitate, câte unul pentru fiecare nod rutier. Nodurile sunt denivelate, ambele având câte un sens giratoriu suspendat și vor include extinderea la două benzi / sens pe câțiva km, astfel că, după ce lucrările vor fi gata, blocajele care acum sunt la ordinea zilei în aceste două zone ale DNCB vor fi evitate aproape complet.
Valoarea estimată pentru nodul Oltenița este de 216.682.448,01 RON fără TVA, iar pentru nodul Berceni de 179.286.280,21 RON fără TVA. Valoarea la care se vor adjudeca aceste două proiecte cu siguranță va fi semnificativ mai mică decât acest cost estimat. Contractul este de tipul FIDIC Galben (proiectare și execuție). Primul termen de depunere a ofertelor este 04.07.2017.
Salutăm decizia CNAIR de a scoate la licitație aceste proiecte și așteptăm derularea licitației, sperăm noi fără multe probleme și contestații. Vom urmări cu mare atenție aceste investiții.
COMUNICAT Asociatia Pro Infratsructura
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment