News
Loading...

Catalin Crisan - concert grandios la Palat

Asociatia Culturala Spectaculis va invita la concertul aniversar “Catalin Crisan si prietenii sai”, care va avea loc in data de 3 octombrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Invitatii indragitului cantaret vor fi Dan Puric, Mirabela Dauer, Tudorel Filimon, Luminita Anghel, Anisoara Puica, Adrian Daminescu, Mihai Traistariu si, nu in ultimul rand, fiica sa – Daria Catalina Crisan. De asemenea spectatorii vor avea parte si de alte surprize frumoase.

“Prin acest concert pe care il pregatesc impreuna cu prietenii mei voi marca implinirea a 30 de ani de cariera. Este o mare bucurie faptul ca la acest concert aniversar imi vor fi alaturi nume celebre si voci de aur ale scenei romanesti”, a declarat artistul Catalin Crisan.

Concertul aniversar “Catalin Crisan si prietenii sai” va fi pus in scena intr-o maniera grandioasa: orchestra Mundi Colour va acompania live interpretarile artistilor, sub bagheta maestrului dirijor Daniel Jinga.

Organizatorul concertului aniversar “Catalin Crisan si prietenii sai” este Asociatia Culturala Spectaculis. Biletele sunt disponibile la preturi cuprinse intre 50 lei – 160 lei si pot fi achizitionate atat de  la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agentiile TUI Travel Center sau Eurolines cat si online de pe www.bilete.salapalatului.ro, www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro sau www.eventim.ro.

Important! Spectatorii care isi vor achizitiona biletele pana in data de 1 iunie beneficiaza de o perioada de presale, cu un discount de 20%.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment