News
Loading...

Leadership si gandire antreprenoriala, Bianca Costea, 7 iunie, Hotel Ibis

Traim intr-o lume in schimbare, in care ne dorim sa fim mai buni, mai exigenti atat cu noi, dar si cu cei din jur. Sunt multi cei care preiau initiativa si devin lideri, antreprenori, dorind sa ofere ceva nou, servicii si produse de top.

Si totusi, pe parcurs, lucrurile se schimba. Gandirea antreprenoriala nu vine la pachet cu statutul de antreprenor! Ea se dezvolta si se modeleaza zilnic, intr-un proces continuu. Dorinta nu mai este de ajuns pentru a deveni un lider bun si pentru a avea o gandire antreprenoriala clara cu o viziune veritabila a lucrurilor din jur. Ce e de facut?

Ne invata speakerul invitat, Bianca Costea. Workshop- ul va avea loc, Miercuri, 7 Iunie 2017, la Hotel Ibis, începand cu ora 18:00, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Bianca Costea- Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, a declarat: “Totul creste sau se prabuseste influentat de leadership, aceasta este baza filozofiei mentorului meu John Maxwell, cel considerat expertul numarul 1 in leadership la nivel mondial. Am ales sa invat de la cel mai bun si sa transpun in programele mele ceea ce invat pentru ca am convingerea ca schimbarea in bine este posibila doar prin cresterea nivelul de educatie si leadership”.

Vino la acest workshop sa descoperi:
- care sunt 3 dintre principiile si legile LEADERSHIPULUI pe care le respecta si le aplica un antreprenor de succes
- care sunt 3 dintre caracteristicile GANDIRII ANTREPRENORIALE ale unui antreprenor de succes
- ce fac diferit ANTREPRENORII DE SUCCES fata de cei care se zbat sa supravietuiasca

Cand integrezi principiile si legile LEADERSHIPULUI cu GANDIREA ANTREPRENORIALA rezultatele pe care ti le doresti in afacerea ta nu mai sunt doar niste proiectii ci se transforma in realitate!

EVENIMENTUL ESTE GRATUIT! LOCURILE SUNT LIMITATE! Pentru o bună organizare, așteptăm confirmarea dumneavoastră de participare la adresa de e-mail (nume şi număr de telefon): office@koolmedia.ro/ .


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment