News
Loading...

Licitatii pentru investitii noi la Delfinariu

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA a lansat anuntul publicitar pentru executie lucrari „Amenajare amplasament lacustru pasari acvatice”.

Lucrarile presupun amenajarea unui sector de expunere a pasarilor acvatice. Amenajarea locatiei implica sectorizarea zonei peninsulare (cuprinde teren si o sectiune din luciul de apa aferent) si realizarea de adaposturi si imprejmuiri terestre si lacustre. Realizarea obiectivului de investitie presupune extinderea si amenajarea zonei aferente pasarilor acvatice, imprejmuirea si acoperirea partiala a acestei zone.

Valoarea estimata fara TVA: 227.979,88 lei.

Termen limita primire oferte: 26.05.2017.


COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA a lansat anuntul publicitar pentru executie lucrari „Reabilitare alei zona Planetariu”.

Sectiunea vizata pentru efectuarea lucrarilor de reabilitare reprezinta aleea/calea de acces si tranzit pietonal ce traverseaza parcul dendrologic al Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta spre obiectivul Planetariu. Totodata, lucrarile de reabilitare vizeaza si caile de acces si tranzit catre Observatorul Astronomic si locatiile cu rol administrativ din zona.

Valoarea estimata fara TVA: 144.957,98 lei.

Termen limita primire oferte: 26.05.2017.foto: Delfinariu 
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment