News
Loading...

O noua vizita inopinata pe santierul Autostrazii Bucuresti-Ploiesti.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a precizat ca a constatat o schimbare radicala de atitudine a constructorului, fata de abordarea acestui proiect.

“Muncitorii si utilajele erau pe santier intr-un numar mult mai mare, iar progresul fata de ultima mea vizita era vizibil. Mi-as dori sa nu fie nevoie de amenintari pentru ca antreprenorii sa-si faca treaba”, a afirmat Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

In opinia Directorului General al CNAIR, Stefan Ionita, este posibila o mobilizare mai buna a Constructorului pe acest ultim segment al autostrazii Bucuresti-Ploiesti.

" La pasajele Valea Saulei si cel pentru calea ferată se lucreaza la fundațiile indirecte si la piloni. Am constatat un progres al lucrărilor fata de vizita anterioară, dar cred ca este posibila o mobilizare mai buna. Voi monitoriza in continuare situația si voi mai face astfel de vizite pentru a ma convinge de seriozitatea cu care se executa aceste lucrari", a precizat Ștefan Ionita, Directorul General al CNAIR SA.foto: CNAIR
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment