News
Loading...

Workshop floral – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din Constanța pe 12 mai la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare și freelanceri, mai ales din zona designului floral – workshop-ul floral alături de Anamaria Hirizescu de la Euforia Nunții. Atelierul se va desfășura între orele 17:00 – 19:00, la sediul Helen Doron English Constanța Sud, str. Ștefan cel Mare nr. 128A.
În cadrul workshop-ului, participantele vor realiza aranjamente florale minimal style cu tematica “Primăvara înflorită”, învățând pas cu pas toate detaliile despre cum să mențină florile proaspete cât mai mult timp, cum să le hidrateze și cum să creeze un aranjament cu costuri mici. De asemenea, vor afla mai multe despre aranjamentele minimaliste, ale căror note definitorii sunt creativitatea și naturalețea, iar grija față de detaliu primează.
Costul atelierului este de 70 lei (toate materialele și uneltele sunt incluse în preț, participantele e necesar să aducă doar o foarfecă) iar aranjamentele realizate vor fi luate acasă de către participanți. Înscrierile se fac până pe 9 mai pe pagina de Facebook Euforia Nunții.
* Numărul de locuri este limitat și doar înscrierile confirmate vor fi luate în considerare.

Despre Anamaria Hirizescu:
Este mamă de un an și șase luni iar pasiunea ei pentru flori s-a concreatizat acum șapte ani când, dintr-o joacă cu florile, a realizat că aceasta este activitatea care îi place și o atrage cel mai mult. A început cu aranjamente pentru prieteni și, după mai multe comenzi, a început să investească în logistică și a căutat să se dezvolte cât mai mult. Acesta este primul ei atelier floral, plin de entuziasmul oricărui început.
Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării  și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional,  fie el de  acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat  sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și  informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment