News
Loading...

Proconsul cântă la Aeromania, pe 19 august

Proconsul va cânta pe scena Aeromania sâmbătă, 19 august, într-un concert live, alături Mihai Margineanu, The R.O.C.K și alţii.
   Concertele live programate la finalul showlui aerian de la Aeroportul Tuzla – care a fost premiat recent drept “cel mai îndrăgit spectacol aviatic de pe litoral“ - păstrează linia pop rock și folk din ultimii ani.

   Proconsul este prima trupă din România care câștigă trofeul “Cerbul de aur”. De-a lungul anilor, a primit foarte multe premii și distincţii: “Cel mai bun grup al anului”, “Cea mai bună piesă a anului”, “Cea mai bună voce masculină a anului”. Printre cele mai cunoscute și apreciate hituri ale trupei se numără: “Cerul”, “Fata cu tatuaj”, “De la Ruși”, “Zbor”.
Sursa foto: pagina de facebook Proconsul
Mihai Mărgineanu, prezenţă obișnuită și susţinător fervent al Aeromania, ne amintește că, în continuare, “Aviaţia dă senzaţia” sau că "Mă iubește femeile", readucând pe scenă muzica inspirată din folclorul urban, atât de apreciată de publicul din România.
Fost elev al Scolii de Zbor Tudor Greceanu de la Tuzla, Mărgineanu este iremediabil îndrăgostit de aviaţie și, totodată, generosul organizator al concertelor de la Aeromania din ultimii ani.

The R.O.C.K., trupa tribut AC/DC care a fost prezentă și anul trecut la Aeromania, va încinge atmosfera cu hit-uri celebre precum „Back In Black”, „Highway to Hell”, „Thunderstruck”, „Hell's Bells”, „You Shook Me All Night Long”, „TNT”.

Mitingul și concertele live au primit garanţia partenerilor de la ROCK FM.

Pe lângă concertele live, unde accesul publicului este gratuit, Aeromania pregătește atât avioane în aer sau parcate lângă public, motoare, mașini retro, dar și zone de relaxare (foodcourt, shopping area etc).
De programul acrobatic la limita imposibilului sunt responsabili: Jurgis Kairys, Iacării Acrobaţi și Aeroclubul României.

Spectacol recomandat de ROCK FM si Prima TV
Organizator: Regional Air Services www.regional-air.ro
Adresa: Aeroport Tuzla, Staţiunea Tuzla, Constanţa, Cod: 907295, România
Program: 15.00-22.00. Accesul în aeroport se poate face începând cu orele 14:30
Intrarea este liberă. Bilete VIP și ZBOR VIP sunt puse în vânzare pe www.bilete.ro
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment