News
Loading...

CRBL vine la City Park Mall in Constanta pentru cel mai spectaculos concurs de kendama

Pasionații de kendama, cel mai popular joc de îndemânare al momentului, au toate motivele să vină la City Park Mall pe 15 august, între orele 14:00 – 20:00. Artistul CRBL îi provoacă pe kendamiști să-și testeze abilitățile într-un concurs-spectacol, cu premii și distracție garantată.
Concursul Kendama Newscity Competition va avea patru etape, în care concurenților li se va cere să execute cât mai bine secvenţele de prinderi, echilibru şi jonglări propuse de CRBL. Artistul va juriza competiția, selectându-i pe cei care vor merge în etapa următoare. În semifinală se vor califica 10 concurenți iar în finală vor ajunge cei mai buni 4 din ziua respectivă.
Finaliștii vor putea câștiga, în funcție de locul din clasament, următoarele premii:
- Premiul I: o Kendama ProModel și o Kendama Tribute Half Split
- Premiul II: o Kendama Kiazen
- Premiul III: o Kendama Tribute Half SplitPasionații jocului se pot înscrie în concurs în perioada 1-15 august, la Info Desk-ul din City Park Mall, prin completarea formularului de înscriere. Pentru a participa la concurs, aceștia își vor aduce kendama proprie. Înscrierea nu este condiționată de o limită de vârstă și nu există o listă predefinită de trick-uri de executat. Participanții care au mai puțin de 14 ani trebuie să fie insoțiți de tutorele legal.
Toate detaliile sunt disponibile pe site-ul City Park Mall și pe pagina de Facebook a centrului comercial.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment