News
Loading...

JYSK România a primit certificarea Best Buy Award

JYSK România a primit certificarea Best Buy Award, fiind ales de consumatori retailerul cu cel mai bun raport calitate-preț la categoria produse textile și decorațiuni pentru casă.
Certificatul Best Buy Award (www.bestbuyaward.org), care reprezintă o garanție a calității produselor companiei daneze, a fost oferit ca urmare a unui studiu de piață desfășurat în mai 2017 în rândul consumatorilor români. La întrebarea „Specificaţi un lanţ de magazine cu un raion de produse textile și decorațiuni pentru casă care, conform experienței și opiniei personale sau conform opiniei și experienței persoanelor din jurul dumneavoastră oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piața românească", majoritatea respondenților au spus JYSK.


iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania
Întrebarea care a stat la baza cercetării a fost cu răspuns deschis, fără opțiuni multiple sau variante predefinite de răspuns. Astfel, respondenții au fost liberi să ofere orice nume de brand au considerat că oferă cel mai bun raport calitate preț la categoria textile și decorațiuni pentru casă.
“Certificarea Best Buy Award este un prilej de bucurie pentru noi, cu atât mai mult cu cât ea vine de la clienții noștri, de la oameni care ne folosesc produsele și ne apreciaza serviciile. De-a lungul timpului, compania și-a asumat mai multe promisiuni față de clienți, iar prima dintre acestea este să oferim calitate la un preț cât mai scăzut. Această distincție confirmă faptul că am reușit să ne ținem de promisiune.
Punem un accent deosebit pe calitatea produselor și de aceea ne alegem cu atenție furnizorii, care trebuie să respecte standardele impuse de noi. Colegii din departamentul de achiziții vizitează personal fabricile pentru a se asigura că produsele care ajung în magazine respectă standardele de calitate. Nu putem decât să ne bucurăm de faptul că JYSK este în topul preferințelor clienților la categoria textile și decorațiuni pentru casă, categorie ce include lenjerii de pat, cearșafuri, cuverturi, fețe de pernă, prosoape, halate de baie, perdele, pături, perne deco și multe altele. Gama noastră este completată în fiecare sezon de produse noi, cu design scandinav ce urmează trendurile în materie de culori, textură și imprimeuri, pentru că ne dorim să fim mereu actuali și inovatori”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România și Bulgaria. 


JYSK Romania, cel mai apreciat brand de textile si decoratiuni pentru casa
Studiul Best Buy a fost efectuat în luna mai 2017 de compania elvețiană ICERITAS, pe un eșantion de 1200 de persoane cu vârsta de peste 15 ani, rezidente în România, utilizatori de internet.
Compania ICERITAS este specializată în cercetarea de piață, iar misiunea sa este de a înțelege mai bine percepția consumatorilor asupra produselor și serviciilor care oferă cel mai bun raport calitate preț.  
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment